BOOA Rooms lake Bohinj

Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartman BOOA Rooms lake Bohinj, Bohinj

Opis

Sobe i apartman BOOA Irena nalaze se na svega 400 metara od Bohinjskog jezera, a gostima su na raspolaganju sobe s pogledom na planine i apartman. Također, gosti mogu besplatno koristiti bežični pristup internetu i privatno parkiralište. Objekt je smješten u sklopu Nacionalnog parka Triglav, a obuhvaća vrt s prostorom za sjedenje.

Sve sobe i apartmani jednostavno su namješteni, a iz njih se pruža pogled na okolnu prirodu. Svaka smještajna jedinica ujedno sadrži TV. Gostima koji borave u sobama dostupna je zajednička kuhinja, a apartmani obuhvaćaju kuhinju i blagovaonicu. Vlastita kupaonica opremljena je tušem i sušilom za kosu.

Gostima je na zahtjev dostupan obilat kontinentalni doručak.

Najbliži restoran udaljen je svega 200 metara, a ima terasu i poslužuje specijalitete lokalne kuhinje. Brojne pješačke i biciklističke staze smještene su u okolici. Poznati slap Savica nalazi se na 7 km.

Do obližnjeg wellness centra ima 300 metara, a domaćini ujedno mogu gostima organizirati ribolov ili foto safari. Skijaški centar Vogel smješten je na udaljenosti od 6 km, a usluga prijevoza autobusom do skijališta dostupna je ispred objekta. Najbliža željeznička postaja nalazi se u mjestu Bohinjska Bistrica, na 6 km od soba BOOA Irena.

Karta

Komentari

Jeste li boravili ovdje ? Napiši komentar
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noći
Mirko Zalokar
Cijena na upit
Kontakt