Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartmani IRENA A4, Tučepi

Opis

Tučepi, srce Dalmacije. Kad bi sa sjevera Južne Hrvatske krenuli prema jugu, pa potom istovremeno s najjužnijeg hrvatskog rta prema sjeveru, susreli bi sami sebe u Tučepima - izvornom srcu Dalmacije. Glasovito turističko mjesto osamdeset kilometara udaljeno od splitskog aerodroma, cestama i i velikim trajektnim lukama u blizini, povezano je sa svim europskim središtima. Zbog svog jedinstvenog položaja Tučepi su mali turistički raj na dohvatu ruke. Ako se odlučite za boravak u apartmanima IRENA zagarantirana vam je ljubaznost domaćina, kao i iskrene preporuke što se tiče vaših aktivnosti van smještaja. Od dodatnih usluga možemo spomenuti parking koji je besplatan. Također imate na raspolaganju roštilj. Ako imate malo dijete, možete koristiti dječiji krevetić. Činjenica da imamo mnogo starih gostiju, kojima je zadovoljstvo iznova provoditi svoj odmor kod nas, potvrđuje vam kvalitetu naše ponude i smještaja.

Komentari

Jeste li boravili ovdje ?

Jasmin

Saturday, July 13, 2013
Kada sam nazvao da se raspitam za smjestaj, nakon sto sam rekao apartman za koji sam zainteresovan, djevojka mi je spustila slusalicu. Pokusao sam nazvati jos par puta, i svaki put me je ukinula. ?!

Petra Radovanić

Wednesday, July 25, 2012
Prošle godine sam s obitelji boravili u apartmanu gđe. Čović. Bilo nam je prekrasno. Domaćini su jako pristupačni, srdačni i ljubazni. Sve je nadohvat ruke. Smještaj je predivan. Plaća i centar je par koraka od apartmana.Sve pohvale i prezadovoljni smo svime.

DADA MILAK

Thursday, May 26, 2011
prelijepo mjesto, jako blizu plaže,vlasnica prijatna i ljubazna
Od 10 - 25 €/noć
Min. Boravak je 4 noć(i)
Irena Čović
+3859799902
Od 10 - 25 €/noć
Kontakt