Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartmani House Matija, Plat (Dubrovnik)

Opis

Uživajte u prekrasnom pogledu na Jadransko more, udahnite njegov iscjeljujući miris i slušajte zvuk valova iz jednog od naših apartmana. Također možete uživati ​​u brojnim kulturnim događanjima poput festivala i izložbi, kao i u muzejima i galerijijama koje možete naći u centru Dubrovnika od kojeg smo udaljeni samo 10 km. Naša kuća se nalazi u mjestu idealnom za obiteljski odmor: u neposrednoj blizini je more, šljunčane plaže i restorani; svi naši apartmani imaju pogled na more, a između kuće i plaže je zeleni pojas. Otvoreni smo tijekom cijele godine. Neki od naših apartmana imaju klimu i centralno grijanje. Udaljenosti: Dubrovnik 10 km, zračna luka 7 km, granica s Bosnom i Hercegovinom 12 km, granica sa Crnom Gorom 30 km. Mi smo dobra polazna točka iz koje možete napraviti jednodnevne izlete: Mostar (Stari Most) 150 km, Međugorje (hodočasničko mjesto) 140 km, Nacionalni park Mljet (utočište Odiseja) 1 sat brodom, Korčula (rodno mjesto Marka Pola) 130 km, Kotorski zaljev (zaljev svetaca) 45 km, i mnogo drugih zanimljivih povijesnih i prirodnih mjesta.

Komentari

Jeste li boravili ovdje ?

Donalda

Tuesday, July 4, 2017
Our family was in such beautifull place, the view from balcony i wont forget for a long time,we are here with yous for four years and definitly will comeback, thanks Ermila for everything

Elma

Sunday, October 30, 2016
Kod familije Beslic dolazimo vec dugi niz godina. Jako prijatni domacini, uvijek spremni da pomognu da se gosti osjecaju ugodno. Boravili smo u svim apartmanima, s obzirom da smo dugogodisnji gosti, i bili jako zadovoljni sa smjestajem. Pogled na more je divan, A kuca se nalazi u blizini dvije lijepe plaze. Toplo preporucujemo apartmane Beslic!

Katarína

Sunday, September 11, 2016
Príjemné miesto, príjemní ľudia,skvelá hostiteľka Ermila. Nádherný výhľad a chutné babičkine koláče. Miesto, kde sme sa dobre cítili a radi by sme opäť vrátili. Ďakujeme!
Od 80 - 145 €/noć
Min. Boravak je 1 noć(i)
Ermila Baričević
00385 91 56 726 14
Od 80 - 145 €/noć
Kontakt