Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartmani Adriatic, Pag, Potočnica

Opis

Potpuno opremljena kuća stvorena za ugodan obiteljski odmor na samoj obali mora s mogućnošću korištenja pedaline. Nalazi se u malom, mirnom, gostoljubivom mjestu Potočnici, koja je udaljena svega 10min vožnje od predivne Novalje i razigrane plaže Zrće. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, vanjskog WC-a, kuhinje i boravka, te velike vanjske terase s bajkovitim pogledom na more. Obala i betonska plaža s brodskim vezom udaljeni su 5m od kuće, a prošetate li uz obalu, 300m od kuće, otkrit ćete javnu pješćanu plažu. U Potočnici imate priliku za odmor iz snova, a u isto vrijeme će Vam Novalja pružiti ludu i nezaboravnu zabavu. Dopustite šumu valova da Vas uspavljuje i budi, dođite i zaljubite se u čarobni otok Pag, očekujemo Vas.

Komentari

Jeste li boravili ovdje ?

Petra

Monday, March 16, 2015
Ovo je idealna lokacija uz more, sa privatnom plažom, bez buke (ako želite, možete autom par km do Zrća), čuju se samo valovi i galebovi, sa lijepim vrtom, odlično opremljeno, sa WiFi i tv i sound systemom za one zahtjevnije, sa pokrivenom terasom koja puno znači kada pada kiša i kad je sunčano, najvažnije, domaćini su jako ljubazni. Što vidite na slikama u oglasu, tako je i realno. Objekt je izuzetno čist i uredan. More je izuzetno čisto. Ako želite šport, možete voziti biciklo. Možete pješke, autom ili biciklom na istraživanje poluotoka Luna i cijelog otoka, kupiti od domaćina ulje i masline, posjetiti park starih oljki ili na večeru u neki odličan restoran u Novalju ili na party u Zrće. Ako želite odmor na kojem ćete se stvarno odmoriti i relaksirati, toplo preporučujem i objekat i vrlo ljubazne domaćine.

Lucy

Sunday, June 30, 2013
I stayed for a month with my family. The house itself is pretty plain but well equipped - microwave, dishes, towels... We spent most time on the big front porch and on the beach. We didn't use TV often. There's a great stereo in the apartment so the music was always playing. The neighbours were so nice and helpful, and the owner explained how to get to the nearest store. The downtown center is pretty far away and takes a car ride but it worked for us since we didn't go out much. What I think is totally worth the price is the proximity to the sea - the house is on the shore and has its own private beach with mooring so we brought our little boat. Overall, we enjoyed the sun, the sea and falling asleep with the sound of waves.
Od 120 - 200 €/noć
Min. Boravak je 2 noć(i)
Ivan Agic
+385 (0)99 7569963
Od 120 - 200 €/noć
Kontakt
;