Villa Iva - right next to the beach

Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Kuca Villa Iva - na samoj plaži, Brtonigla, Karigador

Opis

Kuća Villa Iva smještena je uz samo more u malom zaljevu Karigador u neposrednoj blizini Novigrada i Umaga.

U blizini možete pronaći razne sadržaje za sport i zabavu. U Umagu na 10km tenis tereni, u Savudriji na 15km golf tereni. Na samo 10km na raspolaganju vam je Aquapark Istralandia a na 40km Dinopark Funtana gdje će uživati i najmlađi članovi obitelji. Za vas starije obiđite mnogobrojne vinske ceste, kušajte maslinova ulja ili se počastite s nagrađivanim pršutom ili tartufima. Iznajmite bicikl ili donesite svoj te istražite stotine kilomemetara uređenih biciklističkih staza od kojih je najpoznatija Parenzana koja se proteže od Poreča do Trsta.

U krugu od 50km imate niz povijesnih naselja poput Grožnjana, Motovuna ili najmanjeg grada na svijetu odnosno Hum s samo 30 stanovnika.

Karigador je mirno mjesto, smješteno u ogromnom zaljevu s ribarskim brodicama. U neposrednoj blizini nalazi se i jedan od najvećih auto kampova u ovom dijelu Europe gdje možete pronaći bazene, restorane i zabavu.

Kuća Villa Iva ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupaonu i prostoriju za odlaganje bicikla i vaših stvari. Na raspolaganju vam je grill, vanjski tuš, ležaljke i teren od 800m2 gdje ćete se osjećati ugodno. U kući se nalazi posuđe za pripremu jela. Kuća se prije vašeg dolaska dezinficira, provjetri, očisti kako bi vaš boravak bio čim ugodniji i sigurniji. 

Karta

Pravila otkazivanja

  • 100 % povrat novca ako otkažete barem 15 dana prije datuma dolaska.
  • 50.00% povrat novca ako otkažete između 7 i 14 dana prije datuma dolaska.
  • 0.00% povrat novca ako otkažete između 0 i 6 dana prije datuma dolaska.

Kućna pravila

Prijava od: 14:00
Odjava do: 10:00

Komentari

Jeste li boravili ovdje ? Napiši komentar

Owner Information:

Boris Matešić
Izaberi datume

Min. boravak je - noći

Od 108 €/noć
Rezerviraj