Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartmani KELAVA III, Brač, Supetar

Opis

Kuća se nalazi u Supetru na otoku Braču i okružena je zelenilom. Gosti se slobodno mogu koristiti roštiljem koji se nalazi u dvorištu. Brač se nalazi uz obalu srednje Dalmacije, a proteže se od grada Splita dolje do Makarske. Brač je jedan od najpopularnijih i najživljih otoka u ovoj regiji. Činjenica da nije daleko od obale čini ga tako popularnim. Supetar se nalazi na sjeveru Brača, i nudi posjetiteljima različit sadržaj, suprotno od neprospavanih noći koje su uobičajene u ostalim mjestima hrvatske obale. Hotelski kompleksi i udobni kafići obećavaju udobnost i dobru uslugu, prostori poput parkova omogućuju opuštajuće trenutke i ističu ljepotu prirode, a oni koji ne žele biti cijeli dan na plaži mogu posjetiti mauzolej koji datira iz rimskog doba. Apartman 3: Ovaj apartman se nalazi na 1. katu i može primiti do 3 osoba. Ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu s tušem i kuhinju. Apartman je kompletno klimatiziran.

Komentari

Jeste li boravili ovdje ?

slađana

Friday, August 7, 2015
imam samo riječi hvale i za apartman i za njene vlasnike koji su jedni predivni ljudi...apartman je maximalno uređeni,nema šta nema a iznad svega uredan...jedno predivno ljetovanje koje čemo zasigurno brzo ponoviti...

Юлия

Monday, August 5, 2013
Хотела бы сказать спасибо за прекрасный отдых в Супетаре. Славица очень приветливая и отзывчивая хозяйка, которая готова идти на встречу своим гостям и сделать их отдых беспроблемным. В апартаментах все-все новое, и мебель и посуда и стиральная машина на 6кг. Ближайший супермаркет совсем близка, до пляжа не более 200 метров. Всем рекоменду.
Od 40 - 65 €/noć
Min. Boravak je 1 noć(i)
Slavica Kelava
+385 21 63 17 40, +385 91 558 44 09
Od 40 - 65 €/noć
Kontakt