Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Često postavljana pitanja

Kako mogu doznati da li je smještaj raspoloživ na datume koje želim?

Svaka stranica s detaljnim informacijama o objektu ili apartmanu sadrži i kalendar raspoloživosti. Svi kalendari su ažurirani tako da odmah možete napraviti rezervaciju bez prethodne provjere s iznajmljivačem. Datumi koji su zasjenjeni već su rezervirani i njih ne možete označiti a datumi bez sjenila su dostupni. Nakon što označite datum dolaska i odlaska, prikazat će vam se ponuda. Ako imate eventualnih pitanja ili nejasnoća pišite nam na contact@adriatic-home.com

Jesu li cijene navedene na web stranici po osobi ili za smještaj ?

Navedene cijene odnose se za smještaj po noćenju. Nakon odabira datuma dolaska i odlaska, dobit ćete kompletnu ponudu odnosno detaljan izračun cijene noćenja i eventualno dodatnih usluga (npr, čišćenje, boravišna pristojba) ako su u ponudi izdvojene. Cijene uključuju sve poreze.

Rezervirao sam smještaj online. Hoću li dobiti potvrdu?

Da. Čim se uplata izvrši, od nas ćete dobiti automatsku poruku odnosno e-mail s naslovom "CONFIRMATION OF RESERVATION - ACCOMODATION". Potvrda će sadržavati sve pojedinosti vaše rezervacije. Predlažemo da tu poruku (email) imate prilikom dolaska u iznajmljeni objekat. Ako ne primite potvrdu na e-mail, provjerite pretinac neželjene pošte. Uz potvrdu rezervacije primit će te i potvrdu o uplati rezervacije od našeg procesora plaćanja, ali to je samo za vašu evidenciju.

Rezervirao sam smještaj ali imam dodatna pitanja. Kome se obratiti?

Sva pitanja ili komentare nakon realizirane rezervacije trebate uputiti direktno iznajmljivaču. Ime i e-mail adresu iznajmljivača možete pronaći u emailu "CONFIRMATION OF RESERVATION - ACCOMODATION" koji ste primili odmah nakon uplaćene rezervacije.

Kako ću preuzeti ključeve od smještaja? Hoće li me netko dočekati?

Nakon primitka potvrde rezervacije, iznajmljivač će vas kontaktirati putem e-maila kako bi dogovorili detalje dolaska. Naravno, slobodni ste iznajmljivaču napisati sva eventualna pitanja vezana za vaš boravak.

Dolazim za nekoliko dana/tjedana ali nisam primio e-mail od iznajmljivača. Što trebam napraviti?

Moguće da vam je promakla poruka od iznajmljivača u pretinac neželjene pošte ili je vaš pretinac pristigle pošte pun. Ako i dalje ne možete pronaći tu poruku, kontaktirajte iznajmljivača na e-mail naveden u CONFIRMATION OF RESERVATION - ACCOMODATION kako biste ga obavijestili o predviđenom vremenu dolaska.

Jesu li moji podaci kreditne kartice zaštićeni?

Naravno, svi podaci kreditnih kartica su zaštićeni. Podaci o kreditnim karticama šalju se direktno sustavu za naplatu i ne pohranjuju se u našoj bazi podataka.

Kako mogu doći do više informacija o smještajnoj jedinici ili sadržajima objekta?

Molimo provjerite sve detalje i tekstualni opis u detaljima oglasa. Iznajmljivači nastoje pružiti što više informacija ali ako ipak imate dodatno pitanje možete nam pisati na contact@adriatic-home.com uz obavezan naslov oglasa. 

Gdje mogu pronaći pravila otkazivanja rezervacije?

Možete ih pronaći u detaljima oglasa i u poruci e-pošte s potvrdom rezervacije.