Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartmani RAYMOND-Apartman sa jednom spavacom sobom i balkonom koji se deli sa drugim apartmanom

Opis

Na raspolaganju Vam je apartman sa jednom spavaćom sobom i balkonom koji se deli sa drugim apartmanom, sa pogledom na more. U našem objektu postoje četiri takva apartmana, dva su na III spratu i dva na IV spratu. Apartman sadrži opremljenu kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Ležaj u dnevnom boravku je na razvlačenje i pogodan je za dve osobe. U spavaćoj sobi je veliki francuski ležaj. Poseduje i kupatilo sa kadom sa masažerima, balkon koji se deli sa drugim apartmanom sa pogledom na more. Kvadratura-40m2. Maksimalan broj osoba- 4 odrasle osobe. Apartman sadrži i: klimu, plazma tv, sef, wi fi, fen, mikrotalasnu, Zajedničke prostorije- terasa za sunčanje, panoramski lift, restoran Svim gostima na raspolaganju su teretana i đakuzi. Dodatni servis: -Mogućnost doplate za doručak je 5e. po osobi. -Mogućnost doplate za polupansion, doručak i večera, 13e.po osobi * U cenu nije uračunata turistička taksa, 1 evro po danu za odraslu osobu, deca od 12-18 godina 0.5 centi, deca do 12 godina ne plaćaju. Takođe, možete nam se obratiti za sve propratne sadzaje za koje ste zainteresovani ( oganizacija izleta,transfer, rent-a-car, rafting, krstarenje brodom). Posetite nas i uživajte u punom ugođaju koji vam pružaju Raymond Kažanegra Apartmani. Dobro došli.

Komentari

Jeste li boravili ovdje ?

Emma Lo

Wednesday, August 30, 2017
Montenegro is wonderful country. Przno is small place with luxary apartments. Raymond Kazanegra was the best choice. Modern, clean apartment with good wi-fi. Staff was very friendly and polite. Hope to see you next year. :)

Marina SImovic

Wednesday, April 12, 2017
Najbolji pogled na more, lokacija odlicna, blizu je plaza Kamenovo kao i ostrvo Sveti Stefan. Veoma moderni apartmani, sa teretanom. Treba posetiti ovo mesto.
Od 50 €/noć
Mladen Kažanegra
+382 67 498 638
Od 50 €/noć
Kontakt