Apartman VILLA LAZAREVIC II, Bigova 7903, Kotor, , Priobalni dio (Crna Gora)

Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartman VILLA LAZAREVIC II, Bigova, Kotor

Opis

Apartmani su opremljeni klima uredjajima, sat.TV, kompletnom kuhinjom i zasebnim kupatilom kao i prostranim balkonima sa pogledom na more. Apartmani se nalaze u privatnoj kući 200 metara od mora u uvali Bigova. Posjeduje nekoliko velikih pokrivenih i otvorenih terasa, otvoreni bazen kao i sopstvenu vodu, a gostima je obezbijedjen parking u dvorištu kuće i kameni roštilj. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane.

Vila Lazarević nalazi se u malom naselju Bigovo, na 13 km od Kotora i okružena je stjenovitim plažama i čistim morem. Najbliža plaža udaljena je 250 metara. Vanjski bazen nudi suncobrane i ležaljke. U okviru objekta na raspolaganju su besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi. Svi apartmani i studiji sadrže klima-uređaj, opremljenu čajnu kuhinju i vlastiti balkon. Gostima je na raspolaganju prostrana terasa s opremom za roštilj. U vrtu u okviru objekta djeca se mogu sigurno igrati. Trgovine prehrambenih proizvoda, kafići, trgovine i restorani nalaze se na 150 metara od vile. Drevni grad Kotor s brojnim znamenitostima i starim crkvama udaljen je 13 km. Budva sa Starim gradom i živahnim noćnim životom udaljena je 20 km. Vila Lazarević nalazi se na 12 km od Zračne luke Tivat, a dostupna je i usluga prijevoza.

Karta

Komentari

Jeste li boravili ovdje ? Napiši komentar

cavalieri

Friday, September 2, 2011
very tidy and clean house, brand new, well fitted apt. very good position, near clean beaches and clean water The swimming pool always clean . The owners are very kind and always at disposal. We recommend it.
Cijena na upit
Min. boravak je 5 noći
Milena Lazarevic
+382 69 06 36 30
Cijena na upit
Kontakt