Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartmani VILLA LAZAREVIĆ II, Kotor

Opis

Apartmani su opremljeni klima uredjajima, sat.TV, kompletnom kuhinjom i zasebnim kupatilom kao i prostranim balkonima sa pogledom na more. Apartmani se nalaze u privatnoj kući 200 metara od mora u uvali Bigova. Posjeduje nekoliko velikih pokrivenih i otvorenih terasa, otvoreni bazen kao i sopstvenu vodu, a gostima je obezbijedjen parking u dvorištu kuće i kameni roštilj. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane.

Vila Lazarević nalazi se u malom naselju Bigovo, na 13 km od Kotora i okružena je stjenovitim plažama i čistim morem. Najbliža plaža udaljena je 250 metara. Vanjski bazen nudi suncobrane i ležaljke. U okviru objekta na raspolaganju su besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi. Svi apartmani i studiji sadrže klima-uređaj, opremljenu čajnu kuhinju i vlastiti balkon. Gostima je na raspolaganju prostrana terasa s opremom za roštilj. U vrtu u okviru objekta djeca se mogu sigurno igrati. Trgovine prehrambenih proizvoda, kafići, trgovine i restorani nalaze se na 150 metara od vile. Drevni grad Kotor s brojnim znamenitostima i starim crkvama udaljen je 13 km. Budva sa Starim gradom i živahnim noćnim životom udaljena je 20 km. Vila Lazarević nalazi se na 12 km od Zračne luke Tivat, a dostupna je i usluga prijevoza.

Komentari

Jeste li boravili ovdje ?

cavalieri

Friday, September 2, 2011
very tidy and clean house, brand new, well fitted apt. very good position, near clean beaches and clean water The swimming pool always clean . The owners are very kind and always at disposal. We recommend it.
Cijena na upit
Min. Boravak je 5 noć(i)
Milena Lazarevic
+382 69 06 36 30
Cijena na upit
Kontakt
;