VEGA

Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Sobe VEGA, Herceg Novi, Igalo (Herceg Novi)

Opis

Apartmani i sobe " VEGA ", okruzeni prelijepom mediteranskom bastom i privatnom terasom, nalaze se u najljepsem i najmirnijem dijelu Igala, u Herceg Novom, na udaljenosti od 200 metara od mora. U blizini se nalazi banka i market, na 15 minuta hoda nalazi se Mediteranski Zdravstveni Centar - Igalo, a na 20 minuta je stari grad Herceg Novi, sa muzejima, galerijama, crkvama, i marinom za jahte. Svi nasi gosti, po zelji, mogu nam se pridruziti na izletima po Boki Kotorskoj, koje organizujemo sa nasim brodom " VEGA ". Soba " VEGA 1 ", dvokrevetna, ima zasebno kupatilo, ima TV sa kablovskom televizijom, i Wi-Fi Internetom. Soba je klimatizovana. Kuhinje nema, ali ima mali sobni frizider, reso, i najosnovnije posudje. Soba " VEGA 2 ", trokrevetna, ima zasebno kupatilo, ima TV sa kablovskom televizijom, i Wi-Fi Internetom. Soba je klimatizovana. Kuhinje nema, ali ima mali sobni frizider, reso, i najosnovnije posudje.

Karta

Komentari

Jeste li boravili ovdje ? Napiši komentar

damir rafai

Wednesday, September 19, 2018
smestaj odlican sve blizu parking super vlasnici dobri i uvek su na raspolaganju za pomoc uglavnom sve najbolje super je bilo

Arina Djurovic

Sunday, February 15, 2015
Letovala sam sa dvoje dece prosle godine kod ovih divnih, ljubaznih i kulturnih domacina. Imam samo reci hvale i za njih i za smestaj. Ljubazni su, diskretni, smestaj je cist i komforan. Poseduju i brod kojim smo isli na divan izlet. Sve preporuke za porodicu Mendegaja!
Od 12 €/noć
Min. boravak je 4 noći
Dragana Mendegaja
+ 382 69 780 403
Od 12 €/noć
Kontakt