Pretraži smještaj u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji

Apartmani TWINS-IGALO, Herceg Novi, Igalo (Herceg Novi)

Opis

Igalo, Herceg Novi je poznata turistička destinacija koju cijene svi oni koji pored kupanja i ljenškarenja na plaži, uživaju u restoranima i noćnim klubovima, a vole i odmor rekreacionog tipa i posjete lokalnim atrakcijama i mjestima od kulturnog značaja. U ponudi su trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni novoizgradjeni apartmani. U sklopu objekta su i Plaža Twins, kao i Pizzeria Twins . Mogućnost ishrane u pizzeriji.

Komentari

Jeste li boravili ovdje ?

Mrkiceva

Sunday, June 25, 2017
Niste bili u Herceg Novom ako niste posetili Twins pizzeriju i bar. Aparmani čisti, moderno opremljeni, domaćini ljubazni i spremni uvek za dobru zabavu, ko ih jednom upozna - sa njima postaje prijatelj za ceo život. Petfriendly. Hrana vrhunska, obilni obroci, zaista sve za pohvalu!

Seka Torbica

Sunday, June 4, 2017
Ja sam već stalni gost ovih apartmana.. Odnosno, osjećam se ko da idem već treću godinu svojoj rodbini.. Prekrasni ljudi, prekrasan pogled.. Smještaj čist, komotan.. Ljudi koji vole pse nesebično..i koji su tu za bilo koji problem.. Za mene je kafa na balkonu, neprocjenjiv osjećaj.. A ne sve ostalo.. Hrana u piceriji, najbolja.. Lučici, samo naprijed.. Nek Vam Bog dragi da samo zdravlje.. Divni ste svi❤

Jeremic Nebojsa

Monday, February 20, 2017
U vise navrata sam boravio kod Lucica i sve pohvale za cistocu, ljubaznost,poziciju-cista desetka. Nebojsa
;